martes, 18 de enero de 2011

RYDER FORAT EN 1 - SORIANO SISTEMES DE COMUNICACIO

El passat dissabte dia 15 de gener el FORAT EN 1 TEAM, es va enfrontar al Soriano sSistemes de comunicació al camp del Montseny
Vam jugar 4 partits individuals i 2 de parelles en modalitat per cops, tipus Interclubs.
El camp estava en perfectes condicions i el sol va acompanyar durant tot el matí.
Les targetes no anàven malament fins arribar als temibles forats 9,10 i 11 de 100, 115 i 120 metres respectvament, per continuar amb els dificils greens amb espectaculars caigudes al 12,13 i 14.

Els resultat final van ser:
Individuals:
Joan +4
Pedro +9
Ricardo pare +9
Pol +14
Parelles
Ricardo Fill i Jordi +5
Esteban i Jose Luis +7

Contant els 3 millors resultats l'equip va acabar sumant +27 cops, un resultat que ens hagués donat la 4ª posició a aquest camp en el passat Interclubs.
Hem de tenir en compte que tot i no jugar al nivell que ho pot fer l'equip i que es un camp on una gran part del Forat en 1 Team no hi acostuma a jugar sovint, el resultat es força positiu. Al forat 17 en Ricardo F i en Jordi anàven 2 sobre el camp i també en Ricardo P en el seu partit individual arrivaba al 18 amb +7; 2 molt bons resultats.

Per l'altre banda els Soriano sistemes de comunicació van acabar fent també +27 cops, tenint en compte que Jose Soriano i el seu company de partida van acabar els últims forats amb 4 Birdies i van acabar fent un resultat de parelles de +1.
En els partits individuals L´Ivan, el capi de l'equip, va fer un resultat de 4 cops per sobre el par del camp mentre que els seus companys Jose i Edgar van fer +13 cops respectivament i en Juanjo +9.

Arribant amb +27 tots 2 equips es van jugar la victoria repetint el forat 18, on els jugadors que van arribar mes forts l' Ivan pel Soriano sistemes de comunicació i en Joan del Forat en 1 Team s´ho jugàven el tot per el tot!
Finalment el Soriano Sistemes de comunicació va aixecar la copa ja que l'Ivan va fer PAR i en Joan Bogey.

El mes important de tot va ser que els 2 equips s'ho van passar força be i aquest interessant enfrontament ens ha servit als dos equips per calentar motors de cara al decissiu primer partit d'Interclubs el proper dissabte dia 29 de gener

3,2,1 Forat en 1!

No hay comentarios:

Publicar un comentario