lunes, 3 de diciembre de 2012

VALLROMANES PRIMERA PROVA O.M. 2013

El passat dissabte 1 de desembre de 2012, 11 jugadors de l'equip més el convidat Nacho, van trobar-nos al camp "congelat"de Vallromanes per disputar la primera prova de l'Ordre de Mèrit del 2013 (de les 10 que componen el calendari d'aquesta temporada), en el que podem dir que és el tret de sortida a la nova temporada.

Teniem previst sortir a jugar  a les 9,00 hores però el camp estava completament glaçat amb temperatures sota zero  i fins pasades les 10 del matí no hem pogut sortir a jugar.

Aquesta temporada amb la novetat del format de joc (Medal Play amb màxim de 7 cops) donava peu a que els jugadors de l'equip han de mantenir al màxim la concentració en cadascun dels forats.

Els resultats, donades les condicions climatològiques no van ser les millors, però Pedro es va superar en el seu joc i amb uns magnifics 57 cops aconseguia el triomf en Scratch i Handicap.

Els resultats van ser:

Scratch:
1- Pedro: 57 cops.
2- Josep Maria Vidal: 60 cops
3- LLuis: 60 cops.

Handicap:
1- Pedro: 51 cops.
2- Toni Alsina: 52 cops
3- Manu: 55 cops.


En l'apartat corresponent a l'Ordre de Mèrit en la nostra web podeu veure tots els resultats i classificacions desprès d'aquesta primera prova.

La propera prova esta prevista pel 5 de Gener en el camp de l'Ampolla seu de la primera prova de l'Interclubs 2013.