lunes, 31 de marzo de 2014

MAS PAGES QUARTA PROVA DE L'INTERCLUBS 2014

L'equip arribava al camp del P&P Mas Pagès amb molta il.lusió tot i que l'entrenament de la setmana anterior no va ser del tot bo, si va servir perquè els jugadors veiessin com s'havia de jugar el camp.

Es va donar la cara, i encara que la classificació al final de la prova no va ser la que tots esperavem, si van demostrar que s'havia millorat força respecte a la setmana anterior.

Una vegada més en els desempats no tenin sort, l'equip va acabar a la catorzena posició, però a només un cop dels onzens classificats, i amb dos equips empatats a cops, però que van quedar per davant nostre en el desempat.

Els resultats dels jugadors van ser:
LLuis: 56 cops.
Joan Alcázar: 62 cops.
Alex: 63 cops.
Esteban: 77 cops.
Toni-Antonio: 54 cops.
Joan Monteiro-Ricard: 56 cops.

El resultat final va ser de 235 cops a la posició catorze de la prova.

En quan a la classificació general l'equip es col.loca a la posició 14 amb 68 punts a dos posicions de salvar la categoria. L'equip haurà de donar el màxim en les tres proves que queden per tal de poder aconseguir l'objectiu de mantenir la categoria.


La classificació general la podeu trobar en el següent enllaç:

CLASSIFICACIO INTERCLUBS 3a. EST (4a. prova)




lunes, 24 de marzo de 2014

CINQUENA PROVA DE L'ORDRE DE MERIT AL P&P MAS PAGES

Com a preparació per una nova prova de l'Interclubs, els membres de l'equip es van traslladar al camp del P&P Mas Pagès per celebrar la cinquena prova de l'Ordre de Mèrit.

Amb bona temperatura, els jugadors de l'equip van poder saber el perquè aquest camp és el considerat com el més dificil de Catalunya, ja que dona dos cops de slope als jugadors.

Encara que el camp no és massa llarg tret de dos forats de més de 100 metres, es necessita molta precisió i saber a on s'ha de tirar exactament al ser un camp que esta en una ladera d'una muntanya, i per tant amb molta caiguda, així com amb uns greens bastants petits.

Els resultats van ser com ja es podia esperar força alts, ja que molts dels jugadors de l'equip mai havien jugat en aquest camp.

En Joan Alcázar és el que millor va saber jugar al camp i es va imposar tant en la categoria Scratch 56 cops  com en la categoria handicap amb 54 cops nets.

Els millors classificats de la prova van ser:
Scratch:
1- Joan Alcazar: 56 cops.
2- Lluis: 59 cops.
3- Esteban 62 cops.

Handicap:
1- Joan Alcazar: 54 cops.
2- Esteban i Toni Alsina: 55 cops.

Desprès d'aquesta cinquena prova (just a la meitat de la competició), les posicions es van definint:

Scratch:
1- LLuis: 165 punts.
2- Joan Alcázar: 160 punts.
3- Gabriel: 132 punts.

Handicap:
1- Joan Alcazar: 167 punts.
2- Antonio Arrabal i Toni Alsina: 164 punts.

La resta de classificacions les teniu en l'apartat corresponent de l'Ordre de Mèrit.
La propera prova es disputarà al mes d'abril al camp del P&P Mas Nou a Platja D'Aro.




miércoles, 12 de marzo de 2014

AL MONTSENY L'EQUIP FA EL MILLOR RESULTAT A 3a. DIVISIO

La tercera prova de l'Interclubs que es disputava al camp del Montseny, no es presentava per l'equip en les millors condicions, donat els resultats que havien fet els jugadors de l'equip en la jornada d'entrenament.

Però l'equip va respondre força bé, i amb uns resultats correctes va aconseguir la dotzena posició de la prova, la millor aconseguida per l'equip en aquesta temporada.

El resultat de l'equip va ser 236 cops (20 sobre par) van ser:

Joan Alcazar: 59 cops.
Joan Monteiro: 59 cops.
Lluis: 60 cops.
Josep Maria: 60 cops.
Gabriel-Pedro: 58 cops.
Manu-Jordi:




Desprès d'aquesta prova l'equip es situa en la quinzena posició de la taula i haurà de fer bons partits en les quatre jornades que queden per tenir possibilitats de mantenir la categoria.