lunes, 27 de junio de 2016

MILLOR RESULTAT DE LA HISTÒRIA AL VENDRELL

La darrera prova de l'Interclubs 2016 a 3a. Divisió Oest es va disputar al camp del P&P Vendrell. L'equip va tancar definitivament la temporada amb un resultat que es pot considerar bo, però que a efectes de classificació de la prova el podem considerar el millor de la història de l'equip.

Els 237 cops (21 sobre par) semblaven no masses bons en la partida del matí, però la pròpia dificultat del camp, a més d'uns greens en no massa bon estat, va fer que els resultats de la resta d'equips fossin força alts. Al final del dia ens van trobar situats a la 6ena. posició de la prova, el millor resultat que l'equip ha fet en 3a. divisió fins al dia d'avui.

Destacar el gran resultat de 55 cops de la parella Alex-Antonio que feien la primera aparició en una prova de l'Interclubs d'aquesta temporada.

Els resultats del membres de l'equip van ser:

Josep Maria: 60 cops.
Angel: 60 cops
Lluís: 62 cops
Pedro: 63 cops.
Alex-Antonio: 55 cops.
Roman-Gabi: 57 cops.Així a la classificació final de la temporada a 3a. Divisió Oest, em tancat amb 272 punts en la novena posició final, molt a prop dels 273 del vuité classificat i 279 del seté classificat.

Podem considerar un éxit el resultat final de la temporada, i s'ha de felicitar a tots els membres de l'equip per la seva entrega, perquè el resultat final és de tots i cadascún dels jugadors de l'equip.No hay comentarios:

Publicar un comentario