domingo, 13 de noviembre de 2011

II RYDER FORAT EN 1 & TEMPO TEAM

El dissabte 12 de novembre la gran part dels components de FORAT EN 1 TEAM 2012 es van aplegar al camp de HCP1, per disputar la II edició de la Ryder contra l'equip de Tempo Team.

Un total de 19 participants per equip, que s'enfrontaven en 9 partits Fourball Matxplay i 1 partit Individual Matxplay per un total de 10 punts en joc.

Per evitar les diferències de handicap els capitans dels dos equips Lluis (Forat en 1) e Ivan (Tempo Team) van disenyar uns partits Fourball a on les parelles s'igualaven en handicaps per així dotar d'una major competitivitat a aquesta Ryder.

A les 9,00 en punt a tir, es van començar els partits, podem dir que encara que el resultat final no ho representa la gran majoria dels partits es van decidir en els darrers forats.

Finalment el triomf va ser per l'equip del Tempo Team que repeteix triomf de la I edició celebrada en el P&P Montseny per un resultat de 7 a 3.

 RESULTATS.


3
FORAT EN 1
&
TEMPO TEAM
7


Lluis
&
Juanma 0,6
2 & 1


&José Luis
&
Juanjo
2 & 1

Juan Carlos
Javi


5 & 4
Joan Maria
&
Ivan    


Wan Ji Choi
NicoEnric 
&
Mario  


Manuel
 Pep 
5 & 4

1 up
Ricardo
&
Jose  


Andres
 AntonioJosep Maria
&
Salva 


Miquel
Ruiz
2 & 1


Alex
&
Ricardo


Toni
 Edgar
1 up


Pedro
&
Soriano


Josep Maria
Grego
1 up

6 & 5
Ricky
&
Isra   


Esteban
 PacoAntonio
&
Coral 


Jordi
Oscar
1 up

Destacar el Hole in One obtingut pel Pep de l'equip Tempo Team en el Forat 18, un dels forats més difícils dels Camps Catalans.

Desprès de pendre alguna cosa entre tots dos equips, es va fer l'entrega de la copa al Capità del Tempo Team com a guanyador d'aquesta II Ryder.

Pel 2012 ens espera la III RYDER.....

Podeu veure totes les fotografies en el següent enllaç:  FOTOS RYDER 


No hay comentarios:

Publicar un comentario