lunes, 6 de febrero de 2012

CANVI DE SEU EN LA PROPERA ORDRE DE MERIT

Hem tingut coneixement que la prova del 17 al 19 de Febrer que s'anava a disputar en el Valles, s'ha suspes per part del camp.

Mirant la resta de competicions que hi han en aquella data, i per evitar la repetició de seus, s'ha decidit que es canvii per la prova que s'ha suspes del Ranquing FCPP en el camp de FRANCIAC .

Com sabeu les proves del Ranquing es juga en la modalitat Medal Play i per tots ens serveix molt per despres jugar Interclubs ja que allà compten tots els cops...

Doncs bé..

El dies de joc són divendres, dissabte i diumenge:

Horaris: 10 i 13,30 hores.

Per apuntar-se s'ha de fer trucant al camp o al mòdul d'inscripcions de la FCPP des de les 00:01 d'aquesta nit de dilluns a dimarts...


Per tant ja us podeu apuntar, i sobretot si voleu jugar dissabte a primera hora es convenient que us apunteu aquesta propera nit, sino serà impossible ja que les places s'omplem molt ràpid.

Creiem que es un bona pedra de toc per tothom. Com ja sabeu les proves de l'Ordre de Merit són 11 i per tant es poden descartar fins a 5 resultats... Per tant no creiem que sigui cap problema, per si algu no pot jugar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario