lunes, 11 de febrero de 2013

En el Vendrell només som Quarts

La segona prova de l'Interclubs 2013 de 4a. Divisió Sud es va celebrar al camp del P&P El Vendrell. La jornada es presentava molt semblant a l'anterior prova, e inclús molts dels jugadors de l'equip que havien anat a entrenar la setmana abans al camp no ho van poder fer en les millors condicions degut al fort vent que feia.

A més de la baixa ja confirmada de Josep Maria "un local player de El Vendrell" i la de darrera hora de Joan, l'equip es presentava amb les màximes il.lusions, però el camp de El Vendrell, és un camp dificil, degut a les distàncies força llargues, així com algunes banderes força dificil que van fer que el resultat global de l'equip no fos el millor, un +28 (244 cops), que ens va deixar a la 4a. posició de la prova.



Els resultats dels membres de l'equip van ser:

Lluis: 59 cops.
Ricard: 62 cops.
Alex: 64 cops
Manu: 66 cops.
Esteban-Pedro: 59 cops
Jordi-Antonio: 65 cops.

Tot i aixi degut als resultats de la resta dels equips només ens van quedar a 3 cops de la segona posició, el que demostra que tenim totes les cartes per poder lluitar pel desitjat ascens.

La Classificació de la Prova va ser la següent:

1- Penedes: 232 cops.
2- Irreductibles: 241 cops.
3- La Graiera: 241 cops.
4- FORAT EN 1 AGILE GOLF: 244 cops


En la CLASSIFICACIÓ ACUMULADA hem baixat a la 4a. posició de la General, encara que a només 3 punts del tercer classificat.




No hay comentarios:

Publicar un comentario