lunes, 9 de septiembre de 2013

Som de Tercera

Al 2011 van iniciar un nou projecte de club i de gent nova per fer un equip per competir a l'Interclubs, les dues primeres temporades van tenir l'ascens a tercera a tocar, quarts classificats al 2011, i cinquens al 2012, però al final l'objectiu no es va complir.

Aquest any , SI, SI i SI. L'hem aconseguit, amb bons partits en totes les proves, guanyant una d'elles a Portal del Roc, i fent a cada jornada un millor resultat fins a trobar-nos que a falta d'una prova (a Bellpuig), l'equip ja ha aconseguit matematicament l'ascens a TERCERA DIVISIO de l'Interclubs de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El partit a Lleida, es presentava com una prova, ja que durant el mes d'agost la gran majoria de l'equip havia anat a entrenar a La Graiera, per tal d'intentar fer el millor resultat. El canvi de seu per la de Lleida a falta de poc més d'una setmana va trastocar els plans de l'equip, i set van aprofitar la setmana abans per anar a jugar a Lleida i provar el camp, ja que per molts d'ells era un camp desconegut.

Però que es pot dir de tots els integrants de l'equip, dos individuals i una de les parelles han baixat handicap el que demostra l'alt nivell de joc que ha mostrat l'equip en aquesta prova.

Als individuals, l'Alex ens va sorprendre a tots amb un resultat de 53 cops (1 sota par), fent el millor resultat individual des de fa més de tres anys, també al Ricard amb el birdie al darrer forat va acabar amb 55 cops, baixant de handicap. En el cas del Lluis i Josep Maria els podem considerar com a bons els seus 56 i 60 cops respectivament.

En les parelles, destacar a Jordi i Esteban que van fer 57 cops i van baixar de handicap, encara que el seu resultat no va comptar, i si els 56 cops de Joan-Pedro que el podem considerar força correcte.

Amb tot això el resultat de l'equip ha estat el millor de tota la seva curta història 220 cops (4 sobre par), deixant com anecdota el resultat fet aquesta temporada a Portal del Roc (13 sobre par) i demostrant que som  un equip de tercera, i fent un gran resultat quan tocava fer-ho.

                                       SOU MOLT GRANS.....
Desprès del partit ho van celebrar amb cava per haver aconseguit l'objectiu de l'equip faltant una prova.El resultat de la prova ens va fer quedar en 2on lloc, ja que l'equip local de Lleida "B" que fins ara era el darrer classificat de la general, va sorprendre a tothom i va fer un resultat de 215 cops, guanyant la prova.

CLASIFICACIÓ PROVA:
1- LLeida "B": 215 cops
2- FORAT EN 1 -AGILE GOLF: 220 cops
3- OLEASTRUM: 225 cops
4- IRREDUCTIBLES: 225 cops.
Amb els resultats de la prova hem recuperat punts respecte als Irreductibles i encara hi ha alguna opció de si quedem davant d'ells a la darrera prova aconseguir el titol de Campions de 4a. Divisió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario