domingo, 29 de junio de 2014

ES CONFIRMA EL DESCENS A 4a. DIVISIO PERÒ ENCARA HI HA ESPERANÇA

Aquest passat dissabte 14 de juny va finalitzar la temporada 2014 en el Interclubs a 3a. divisió Est.

L'equip s'havia marcat l'objectiu d'ocupar finalment la quinzena posició final però per això havia de fer un bon partit i superar a l'equip del Pipcat.

L'equip va fer un molt bon partit ocupant l'onzena posició de la prova, llàstima que les parelles no van acompanyar per millorar alguna posició en la prova, encara que van influir en el resultat final de l'equip en la temporada.

El resultat final de l'equip de 236 cops (+20 sobre el par del camp), amb uns bons individuals, Ricard (+3), Joan Alcázar (+4), Lluis (+6) i Gabriel (+10). Les parelles no van fer el seu millor partit Vidal-Esteban (61 cops) i. Antonio-Jordi (alguns més.....).En quan a la Classificació Final l'equip ha ocupat la tretzena posició, i que al tenir menys punts que l'equip tretze de 3a.divisió Oest, fa que ocupen una de les places de descens. Això ,si cada any hi han baixes d'equips en totes les divisions, i nosaltres som el primer equip que recuperaria la plaça amb la qual cosa ens queden esperances de que l'any 2015 jugarem de nou a 3a. divisió.


No hay comentarios:

Publicar un comentario